• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

KK Malle-Beerse seizoen 2019-2020

(14-04-2019)

Na afloop van dit schitterende seizoen waarin onze club op een prachtige tweede plaats is geëindigd en de sportieve staf zich stilaan aan het voorbereiden is op de play-offs wordt er door het bestuur achter de schermen hard gewerkt om voor volgend seizoen opnieuw een competitieve ploeg samen te stellen die de mensen in de Mintjens Arena leuke futsalavonden kan bezorgen.

Het doel is om deze schitterende groep zo veel mogelijk bij elkaar te kunnen houden.

We zijn dan ook verheugd dat onze topschutter Steven Dillien als allereerste een paar maanden geleden zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst heeft gezet.

In zijn zog hebben ook oud-gedienden Ahmed Didi en Khalid Ait Salah, die beiden al jaren de Malse kleuren dragen, hun akkoord gegeven om volgend seizoen er nog minstens een jaartje aan vast te plakken. 

Ook zijn we enorm blij dat onze doelman Bram Meyers, die vorige week het doel verdedigde bij onze Futsalduivels in en tegen Marokko, bij onze club blijft.

Onze beloftenploeg die het afgelopen seizoen een prachtig parcours heeft doorlopen blijft ook quasi volledig aan boord.

Maar we hebben niet alleen goed nieuws, na de laatste competitiematch heeft Kamal El Hassani ons meegedeeld dat hij volgend seizoen de kleuren van Hasselt gaat verdedigen en ons dus jammer genoeg gaat verlaten.  Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club en hopen dat hij in de play-offs nog enkele keren gaat vlammen.

Ook gaat de kapitein van onze beloften Vincent Van Dijck ons na vele jaren verlaten.  Hij gaat volgend seizoen bij neo-tweedenationaler Solona Ranst onder de vleugels van Dirk Spaepen spelen.  Vincent, bedankt voor de vele jaren en veel succes bij je nieuwe uitdaging.

Andere contractverlengingen en nieuwkomers zullen we de komende dagen en weken bekendmaken.