• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

FS Mofa Hasselt - KK Malle-Beerse 6-9

(04-10-2019)

Vooraf

Eind vorig seizoen ging de firma Gelko failliet en moest Hasselt plots verder zonder manager Theo Geladi en hoofdsponsor.  Heel wat spelers (MagerenBeslijaPaulusHasanbegovicPapanicolaou) verlieten de club.  Dit seizoen speelde Hasselt drie maal gelijk waarbij opvallend is dat ze twee maal een voorsprong van drie doelpunten in de slotfase uit handen gaven. 
Bij Malle-Beerse ontbraken Rymenants en Meyers door blessures.

Verslag

De wedstrijd startte snel. Na twee minuten bracht KK Malle-Beerse na een combinatie van Belhaj, Ait Salah en Bouzambou de 0-1 op het bord. Even later verraste Gerrits doelman Dupont met een ver schot. Het ging snel want aan de overkant kon Kasmi een assist van Bouzambou binnenschuiven. Malle-Beerse was op dreef en moeilijk te stoppen. Met een pijlsnelle omschakeling via Bouzambou en Didi prikte El Assiri de 1-3 tegen de touwen. Malle-Beerse miste tal van kansen om de score verder uit te diepen en iedereen weet wat er dan gebeurt. Even was het niet goed bij de les en Laghzaoui en Sleypen konden na zwak verdedigend werk de bordjes terug in evenwicht brengen. Ruststand 3-3.

In de tweede helft vochten beide teams met open vizier. Dat leverde heel wat kansen op voor beide teams. Ait Salah en Belhaj toonden zich efficiënter dan de Hasseltenaren die ofwel Dupont op hun weg vonden of rakelings naast besloten. De doelpuntenkermis bleef aanhouden. Kort nadat Akrich de aansluitingstreffer scoorde, diende Belhaj met twee pareltjes de doodsteek toe. Een radeloos Hasselt schakelde met een vliegende keeper nog een versnelling hoger. Dat leidde in de laatste twee minuten nog tot twee doelpunten voor beide teams. Hadri scoorde er twee, eentje daarvan in het verkeerde doel. Maar daar maalde niemand om. De drie punten zaten al veilig opgeborgen in de spelersbus.
Op de persconferentie na de wedstrijd kon trainer Belmans tevreden terugblikken op de hoopvolle prestatie van zijn manschappen.

Verslag beloften

De beloften hebben ook hun wedsrtijd verdiend gewonnen met 2-5
Na acht minuten traptte Van Looveren met mooie trap van ver de bal binnen zonder in de verdrukking te zijn minderde Hasselt na vrijschop Haddani 1-1 en kwamen ze zelfs 2-1 voor door Diren maar Laurens zette de stand terug op 2-2
Tweede helft morste Malle-Beerse even met de kansen. Daniels op de lat en Sverre wist zelfs op open doel te missen maar Smets en Sverre ook Van Alsenoy en Daniels zette de eindstand op het bord : 2-5.