• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

Celtic Houthalen - KK Malle-Beerse 2-13

(14-12-2018)

KK Malle-Beerse sluit een schitterende eerste seizoenshelft af met een ruime overwinning bij de voorlaatste in de stand Celtic Houthalen.  

De wedstrijd startte snel en onmiddellijk was Bouazil gevaarlijk maar Meyers was parraat.  Het spel ging wat over en weer maar het was toch weer Dillien die de 0-1 in minuut vijf binnen wist te trappen.  Ook Vandecaatsbeek wist raad met enkele doelpogingen van Malle-Beerse en het duurde tot minuut vijftien tot de 0-2 op het bord stond door Dillien.  Meyers moest enkele keren al zijn kunsten tonen op gevaarlijke ballen.  Ouaddouh legde de ruststand van 0-3 vast. 

In de tweede helft ging de bal om de twee minuten binnen en vergrootte Malle-Beerse tot minuut 37 tot 0-12.  Daarna milderde Candelma tot 1-12.  In de laatste vijf minuten liet coach Belmans zijn twee beloften Vincent Van Dijck en en Nathan Smets invallen.  Deze laatste mocht de 1-13 binnentrappen door samenspel met Dillen en Ouaddouh.  In de laatste minuut milderde Lagouireh door de eindstand 2-13 op het bord te zetten.

Malle maakt de heenronde af met één nederlaag en twee gelijke spelen, het beste resultaat in de geschiedenis van de club 

Doelpunten Malle : Dillien (6), Ouaddouh (4), El Hassaani, Hadri, Smets