• Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens
  • Krijnen Keukens

Palmares

(01-10-2013)
1980 - 1981 Z.V.C. BONTEN OS Kampioen Bijgevoegde competitie
1981 - 1982 Z.V.C. BONTEN OS 5de 5de provinciale
1982 - 1983 Z.V.C. BONTEN OS 4de 5de provinciale
1983 - 1984 AIRO BELGIUM 4de 5de provinciale
1984 - 1985 AIRO BELGIUM Kampioen 4de provinciale
1985 - 1986 AIRO BELGIUM 4de 3de provinciale
1986 - 1987 WESTMALSE CLUB 80 2de 2de provinciale
1987 - 1988 WESTMALSE CLUB 80 8ste 1ste provinciale
1988 - 1989 WESTMALSE CLUB 80 9de 1ste provinciale
1989 - 1990 WESTMALSE CLUB 80 3de 1ste provinciale
1990 - 1991 WESTMALSE CLUB 80 4de 1ste provinciale
1991 - 1992 WESTMALSE CLUB 80 5de 1ste provinciale
1992 - 1993 WESTMALSE CLUB 80 Kampioen 1ste provinciale
    Kampioen van Vlaanderen
    Finalist Beker van Antwerpen
1993 - 1994 WESTMALSE CLUB 80 Kampioen 1ste provinciale
    Winnaar Supercup
1994 - 1995 WESTMALSE CLUB 80 7de 1ste provinciale
    Finalist Beker van Antwerpen
1995 - 1996 WESTMALSE CLUB 80 3de 1ste provinciale
    Finalist Beker van Antwerpen
1996 - 1997 WESTMALSE CLUB 80 2de 1ste provinciale
1997 - 1998 KRIJNEN KEUKENS MALLE 4de 3de nationale
1998 - 1999 KRIJNEN KEUKENS MALLE 12de 2de nationale
1999 - 2000 KRIJNEN KEUKENS MALLE 2de 3de nationale
2000 - 2001 KRIJNEN KEUKENS MALLE 2de 3de nationale
2001 - 2002 KRIJNEN KEUKENS MALLE Kampioen 3de nationale
2002 - 2003 KRIJNEN KEUKENS MALLE 14de 2de nationale
2003 - 2004 KRIJNEN KEUKENS MALLE Kampioen 2de nationale
2004 - 2005 KRIJNEN KEUKENS MALLE 14de 1ste nationale
2005 - 2006 KRIJNEN KEUKENS MALLE 2de 2de nationale
2006 - 2007 KRIJNEN KEUKENS MALLE Kampioen 2de nationale
2007 - 2008 KRIJNEN KEUKENS MALLE 8ste 1ste nationale
    Winnaar Beker van België
2008 - 2009 KRIJNEN KEUKENS MALLE 5de 1ste nationale
2009 - 2010 KRIJNEN KEUKENS MALLE
A-ploeg beloften
6de 1ste nationale
2010-2011 KRIJNEN KEUKENS MALLE
5de 1ste nationale
2011-2012 KRIJNEN KEUKENS MALLE
4de 1ste nationale
2012-2013 KRIJNEN KEUKENS MALLE
3de 1ste nationale
    Finalist Beker van België
2013-2014 KRIJNEN KEUKENS MALLE-BEERSE
6de 1ste nationale
    Winnaar Be-Ne beker
2014-2015 KRIJNEN KEUKENS MALLE-BEERSE
5de 1ste nationale
2015-2016 KRIJNEN KEUKENS MALLE-BEERSE
10de 1ste nationale
2016-2017 KRIJNEN KEUKENS MALLE-BEERSE
4de 1ste nationale
2017-18 KRIJNEN KEUKENS MALLE-BEERSE
  1ste nationale

Verder is er in de jongerenwerking een enorme groei. ZVC Club 80 is daardoor de grootste zaalvoetbalclub van Vlaanderen en kreeg bovendien als enige het ‘golden label’ van de zaalvoetbalbond. Zowel de miniemen als de scholieren speelden het voorbije jaar de finale van het Kampioenschap van Vlaanderen.