Afscheid van Krijnen Keukens als sponsor.

Beste Wouter & Eddy, zaakvoerder en ex-zaakvoerder van Krijnen Malle,
Met deze brief willen wij namens zaalvoetbalclub Krijnen Malle onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor de geweldige steun die we de afgelopen 27 jaar van uw bedrijf hebben mogen ontvangen als hoofdsponsor. Uw ondersteuning en betrokkenheid hebben een enorme impact gehad op onze organisatie en de gemeenschap die we bedienen.
Gedurende deze jaren hebben we samen verschillende mijlpalen bereikt en waardevolle projecten gerealiseerd die zonder uw steun niet mogelijk zouden zijn geweest. Uw toewijding aan onze missie en uw geloof in de kracht van onze samenwerking hebben ons geïnspireerd en gemotiveerd om het beste van onszelf te geven.
Het is met een mix van trots en dankbaarheid dat we terugkijken op de successen die we samen hebben behaald en de positieve veranderingen die we hebben kunnen realiseren. Uw voortdurende steun heeft ons geholpen om te groeien en bloeien, en het heeft ons vertrouwen gegeven om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Hoewel we afscheid nemen van onze formele sponsorrelatie, zal de impact van uw steun en de herinneringen aan onze samenwerking voor altijd in onze harten blijven voortleven. We kijken met warmte en dankbaarheid terug op de afgelopen 27 jaar en zijn dankbaar voor de waardevolle band die we hebben opgebouwd.
Nogmaals, hartelijk dank voor uw onvoorwaardelijke toewijding, enthousiasme en steun gedurende al die jaren. We zijn dankbaar voor de tijd en energie die u in onze organisatie heeft gestoken en zullen de herinneringen aan onze samenwerking altijd koesteren en hopelijk kunnen we in de toekomst op de één of andere manier opnieuw samenwerken.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur
Zvc Krijnen Malle