Eerste Ploeg & Beloften

Ploegfoto KK Malle Beerse

COVID-19 heeft vroegtijdig een einde gemaakt aan het seizoen. KK Malle-Beerse heeft echter niet stilgezeten. De club heeft veel werk verzet om onze supporters en sponsors volgend seizoen opnieuw schitterende vrijdagavonden te laten beleven. Hieronder een overzicht.

 

De volledige technische staf blijft op post. Hoofdtrainer Kurt Gessner zal worden bijgestaan door Jesse Verstraeten (T2 en beloften), Pieter-Jan Du Pont (doelmannen) en Bas Leys (kinesist).

 

Naast de technische staf blijft ook de spelersgroep intact. KK Malle-Beerse heeft de overtuiging dat er muziek zit in de spelersgroep die het seizoen begon met een 9 op 15.

 

De spelerskern zal bestaan uit een mix zijn van jeugdig enthousiasme en ervaring. Een groep die voor elkaar door het vuur wil gaan.
Een speciaal woordje over Jelle Nerinckx. De youngster wacht een zware revalidatie. Jelle en de club laten elkaar niet los. KK Malle-Beerse wil Jelle optimaal ondersteunen in deze moeilijke periode en hem alle kansen bieden om opnieuw de getalenteerde futsaller te worden die wij allemaal kennen.
Het wordt zelden beschreven in berichten als deze, maar ook onze talrijke en onmisbare vrijwilligers verlengden stilzwijgend hun samenwerking met de club. Ze kunnen niet wachten om opnieuw het beste van zichzelf te geven voor blauw en wit!
Alle – niet COVID-19 gerelateerde – ingrediënten lijken met andere woorden aanwezig om binnenkort opnieuw “Malle, Malle, Malle,…” vanuit de tribunes te horen weerklinken!

Nieuws Eerste Ploeg