Einde samenwerking Imad Bouazzaoui

Einde samenwerking Imad Bouazzaoui!!!

Onze club heeft gisteren op een algemene vergadering, na overleg met onze coach, besloten om de samenwerking met onze coach in onderling overleg onmiddellijk te verbreken.

“Allereerst willen wij Imad Bouazzaoui oprecht bedanken voor zijn inzet. Aan zijn werkethiek lag het dan ook zeker niet want hij leefde  van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat mee met de club. Imad wenst ook het allerbeste voor onze club en hoopt eveneens dat we ons kunnen handhaven in 1ste klasse”.

“Imad staat bekend om zijn geestdrift en winnaarsmentaliteit maar dat zagen we niet altijd evenveel terug op het veld. Toch willen wij de schuld daarvoor niet louter bij Imad leggen, de spelers moeten ook in de spiegel kijken en beseffen dat het beter moet. Wij zijn er wél van overtuigd dat we met dit spelerspotentieel beter moeten kunnen.”

“De zoektocht naar een andere coach is bezig en deze zal meer dan wie ook moeten weten wat de Malse-mentaliteit inhoudt en hij zal er alles aan moeten doen om het tij te doen keren. Al is het, zoals we reeds eerder hebben gezegd, ook aan de spelers om nu op te staan en te tonen dat ze als één groep aan hetzelfde zeel trekken”.