Mintjens Arena,Heidemolenbaan 75, 2390 Malle
17/11/2023
21:15
Krijnen Malle – FULL Hasselt 0-5
De eerste helft was voor de neutrale toeschouwer een aangenaam kijkstuk. De wedstrijd ging op en af met (grote) doelkansen aan de twee kanten. De doelmannen lieten zich op een positieve manier opmerken. Het was echter FULL Hasselt dat met een 0-2 voorsprong naar de kleedkamer mocht. De bezoekers wisten twee keer te scoren uit een vrije trap.
In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld. Er waren kansen voor beide ploegen. FULL Hasselt kon de kansen omzetten in doelpunten. Krijnen Malle jammer genoeg niet. Een wedstrijd waarin we minstens evenveel kansen had als de bezoekers werd zo met 0-5 verloren.
Onze beloften verloren met 2-3.
Volgende week is er geen competitiewedstrijd. We trekken in de Beker van België naar Futsal Benfica Auderghem.
De week erna, op vrijdag 1 december, spelen we een thuiswedstrijd waar onze supporters elk jaar naar uitkijken. We ontvangen dan onze provinciegenoten FT Antwerpen. Zet het alvast in jullie agenda’s!