08/12/2023
21:25
PIBO Belisia – Krijnen Malle 3-3
Krijnen Malle kon geen beroep doen op Agir, Daali en de geschorste Vandecaetsbeek.
Na drie minuten knalde Meunier een stilstaande fase knap binnen. Halfweg de eerste helft omspeelde De Kerf de doelman van de thuisploeg. Deze kon onze youngster alleen nog neerhalen. De bal ging op de stip. Elias nam zijn verantwoordelijkheid en scoorde.
Daarna zagen de scheidsrechters een fout die niemand anders zag. Penalty voor de thuisploeg. Meunier knalde zijn tweede van de avond tegen de netten. Het was echter opnieuw Elias die de bordjes in evenwicht bracht. Hij frommelde een aanval binnen.
Ook De Beuckelaer moeten we vermelden in deze samenvatting. Hij stond uitstekend te keepen en bewees waarom hij onderdeel is van onze nationale ploeg U23. 2-2 bij de rust.
Scheidsrechters Vrijens en Aksoy vonden één lichte strafschop fluiten niet genoeg. Ze besloten de bal nogmaals zonder echte reden op de stip te leggen. Ook nu faalde Meunier niet. Hij voltooide zijn hattrick. Krijnen Malle toonde echter veerkracht en kon voor de derde keer een achterstand wegwerken. Het was opnieuw Elias die zijn derde van de avond kon scoren.
Krijnen Malle moest met 5 fouten het slot van de wedstrijd in. Met de handrem op wisten ze Lambeets nog een aantal keer stevig aan het werk te zetten. Maar ook De Beuckelaer moest zich onderscheiden. Met zijn grote teen wist hij een bal heerlijk uit doel te houden. Een scherpe, maar sportieve wedstrijd eindigde op een gelijkspel.
U21 PIBO Belisia – U21 Krijnen Malle 4-2