Avenue de L'Europe 1, 6183 Trazegnies
22/12/2023
21:30
Krijnen Malle gaat door en zit bij de laatste 8 in de Beker van België!
Zelfs zonder Agir, Daali, El Alji en ter Linden gaf Krijnen Malle nagenoeg niets weg in de eerste helft en domineerde het de wedstrijd. Het duurde echter tot de laatste minuut van de eerste helft voordat het overwicht zich ook vertaalde in een voorsprong.
In de tweede helft gingen we van 1-1 naar 1-2 en 2-2. Toen Elias zijn derde van de avond maakte en ook Amajoud de weg naar doel vond, was de voorsprong wat geruststellender. De aansluitingstreffer van Walenne gaf de thuisploeg echter opnieuw hoop. In het slot moest een uitstekende Vandecaetsbeek nog een aantal keer alles uit de kast halen om penalty’s te vermijden.