Mintjens Arena,Heidemolenbaan 75, 2390 Malle
09/02/2024
20:00
Krijnen Malle – Futsal Koekelberg 2-2 en 3-4 na strafschoppen.
In de kwartfinale van de Beker van België kwam de ongenaakbare leider in 2de nationale A op bezoek. Nyali en Agir stonden niet op het wedstrijdblad. Ze besloten de club nog te verlaten op de laatste dag van de transferperiode. Van Hoof was geblesseerd. El Bekkali en Saglam waren klaar om zich voor het eerst te tonen aan het thuispubliek.
In de eerste helft konden De Kerf en Elias scoren voor de thuisploeg. Het resulteerde in een 2-1 ruststand.
Na 3 minuten in de tweede periode was alles te herdoen: 2-2. Nadien hadden de bezoekers het overwicht, maar dat resulteerde niet in grote kansen. De thuisploeg verdedigde prima.
Met nog iets meer dan 8 minuten op de klok werd de wedstrijd opgeschrikt door een zware blessure voor Romano ter Linden. De wedstrijd lag een tijd lang stil. De MUG en ambulance kwamen ter plaatse. Romano werd onder luid applaus afgevoerd naar het ziekenhuis. Wij wensen hem alvast veel sterkte en een spoedig herstel!
In de resterende 8 minuten gebeurde nog weinig. In de allerlaatste minuut leek Krijnen Malle zich te kwalificeren voor de halve finale van de Beker van België, maar het schot van Amajoud spatte uiteen op de binnenkant van de paal.
In de verlengingen werd niet meer gescoord en zo stevende we af op strafschoppen. Daarin toonde Futsal Koekelberg zich net iets efficiënter. Krijnen Malle verlaat zo met opgeheven hoofd de Beker van België.
Volgende trekken we naar RSC Anderlecht Futsal.