Herkenrodesingel 33, 3500 Hasselt
15/03/2024
21:30
FULL Hasselt – Krijnen Malle 7-2
De wedstrijd begon slecht voor Krijnen Malle. Binnen de eerste minuut kon de thuisploeg een stilstaande fase verzilveren. Daarna lieten de bezoekers een aantal grote kansen onbenut om langszij of zelfs op voorsprong te komen. Halfweg de eerste helft volgde de 2-0 en 3-0 elkaar snel op. De Kerf kon één seconde voor het einde van de eerste helft nog tegen scoren. Krijnen Malle had in de eerste helft de kansen, maar FULL Hasselt scoorden de doelpunten…
De tweede helft begon zoals de eerste, met een snel en vermijdbaar doelpunt voor de thuisploeg. Toen na 27 minuten de 5-1 volgde, was de wedstrijd gespeeld. De Kerf kon voor onze ploeg nog een tweede doelpunt scoren.
Onze jeugdige beloften zijn de laatste weken in goede doen. Afgelopen vrijdag wonnen ze hun 3de van de laatste 4 wedstrijden. Het werd 3-5 tegen de Limburgers.
Vrijdag spelen we thuis tegen ZVK Eisden-Dorp!