Sportcomplex Het Rooi Berchemstadionstraat
29/03/2024
21:15
Futsal Topsport Antwerpen – Krijnen Malle 7-2
In de eerste helft had de thuisploeg het overwicht en de beste kansen. We waren wel al 13 minuten onderweg toen Sababti voor het eerst voorbij Vandecaetsbeek geraakte. Krijnen Malle was al zeker van de degradatie, maar het was niet naar Het Rooi gekomen om zich zomaar opzij te laten zetten. 5 minuten voor de rust rolde Daali alles en iedereen op langs zijn vertrouwde zijlijn en scoorde de gelijkmaker. 1-1 was meteen ook de ruststand.
In de eerste minuut van de tweede helft moest de thuisploeg een bal van de lijn halen. 40 seconden later was het opnieuw Sababti die kon scoren. De hattrick van de Antwerpse kapitein en de 4-1 van Zaaf volgden snel en legden de wedstrijd in een definitieve plooi. Er volgden nog doelpunten aan beide kanten. Krijnen Malle had nog een aantal uitstekende kansen om de score verder te verkleinen.
U21 Futsal Topsport Antwerpen – U21 Krijnen Malle 2-1
Onze uiterst jonge U21 ploeg blijft verbazen. Met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar en 5 van de 9 spelers van het geboortejaar 2008 dwongen ze de misschien wel beste beloftenploeg van het land tot het uiterste!
Vrijdag spelen we (voorlopig) onze laatste wedstrijd op het hoogste niveau. Mis het niet en zak af naar de Mintjens Arena!