20/10/2023
21:15
Krijnen Malle – GS Hoboken Ster 5-6
Krijnen Malle kon niet rekenen op Agir, El Hassanni en Daali.
De thuisploeg speelde een zwakke eerste helft en moest met een 1-2 achterstand naar de kleedkamer. Coach Bouazzaoui had echter nog meer zorgen. In de eerste helft zag hij ook Nyali en Amajoud geblesseerd uitvallen. Het aantal beschikbare spelers van de A-kern was plots op 1 hand te tellen.
Na 5 minuten in de tweede helft moest Krijnen Malle opnieuw een doelpunt toestaan. Daarna draaide het de situatie echter om, van 1-3 naar 5-3. Het was echter niet de laatste ommekeer van de avond. In de laatste 5 minuten gaf Krijnen Malle het helemaal weg.
Krijnen Malle liet zo een gouden kans liggen om op 1 punt van de derde plaats terecht te komen.
U21 Krijnen Malle – U21 GS Hoboken Ster 0-0.
Je ziet het niet vaak in het futsal, maar onze youngsters lieten een brilscore optekenen. Ze pakken 7 op 9 in hun laatste drie wedstrijden (beker en competitie) en moesten daarin slechts 3 doelpunten incasseren.