26/01/2024
21:15
Krijnen Malle – Real Elmos Herentals 5-5
Een volle tribune zag Agir na maanden blessureleed opnieuw zijn opwachting maken. De geblesseerde Van Hoof keek toe vanaf de kant.
In de eerste helft verdedigde Krijnen Malle sterk en speelde het met veel inzet en overgave. Dat kon het thuispubliek wel bekoren. Daarnaast had de thuisploeg ook de beste kansen. Desondanks mochten de bezoekers met een 0-1 voorsprong de rust in.
In de het begin van de tweede helft kreeg de bezoekende doelman een rode kaart onder de neus geduwd. Krijnen Malle wervelde van 0-1 naar 4-1. De bezoekers konden de scheve situatie echter helemaal terug rechtzetten. We gingen van 4-1 naar 4-5. Vier minuten voor het einde schakelde coach Aktepe over op de vliegende keeper. Dat resulteerde in een verdiende gelijkmaker.
Zo eindigde een derby waar alles inzat wat een futsalwedstrijd nodig heeft op een gelijkspel. De toeschouwers hadden een fantastische avond!
Volgende week is er geen competitiewedstrijd. Vrijdag 9 februari spelen we thuis in de kwartfinale van de Beker van Belgiƫ tegen Futsal Koekelberg. Supporters op post om het team naar de halve finale te schreeuwen!
U21 Krijnen Malle – U21 Real Elmos Herentals 1-0
Onze jonge beloften pakten hun eerste deugddoende zege van dit seizoen. Waar ze al weken keihard voor werken wordt nu beloond.