Mintjens Arena,Heidemolenbaan 75, 2390 Malle
22/09/2023
21:15

Krijnen Malle – RSC Anderlecht 2-5

Na 5 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. Amper 15 seconden later vond Elalji Van Hoof en de gelijkmaker was een feit. Na 12 minuten bediende Vandecaetsbeek Elias en de thuisploeg stond zowaar op voorsprong. Vervolgens had Krijnen Malle 3 grote kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Het was echter Edu die 4 minuten voor de rust voor de gelijkmaker zorgde. In de laatste halve minuut van de eerste helft hield het doelhout Krijnen Malle opnieuw van een voorsprong. We gingen rusten bij een 2-2 tussenstand en daar mocht vooral RSC Anderlecht blij mee zijn.
Wie dacht dat RCS Anderlecht na de pauze orde op zaken ging stellen, kwam bedrogen uit. Bij Krijnen Malle staat er dit seizoen een ploeg op het veld die voor elkaar door het vuur gaat. Dat resulteerde in een handvol goede kansen om opnieuw op voorsprong te komen.
We zaten in al diep in de tweede helft toen RSC Anderlecht via een stilstaande fase wist te score. In het slot konden de bezoekers nog twee keer scoren. Het resulteerde in een overdreven 2-5 eindstand.
Krijnen Malle had gisterenavond minstens recht op een punt. Een hoopgevende prestatie voor de rest van het seizoen. Onze supporters zagen dat het goed was!
Onze beloften verloren tevens met 2-5.
Vedetten van RSCA hebben handen vol met Krijnen Malle: “Er zat meer in”
Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, American football spelen, voetballen en tekst