Mintjens Arena,Heidemolenbaan 75, 2390 Malle
22/03/2024
21:15
Krijnen Malle – ZVK Eisden-Dorp 4-5
De thuisploeg domineerde in het begin van de wedstrijd. Dat vertaalde zich na 4 minuten al in een 2-0 voorsprong. Eerst bediende De Kerf Amajoud. Daarna was de huurling van RSC Anderlecht zelf de afwerker van dienst. Onze supporters zagen dat het goed was en schaarde zich vocaal achter de ploeg.
De bezoekers konden nog tegen scoren en de lat hield Daali en Krijnen Malle van een grotere voorsprong. De thuisploeg ging met een verdiende 2-1 voorsprong naar de kleedkamer.
De tweede helft was een spannend kijkstuk. We gingen van 2-2 naar 3-2 en 3-3. Het was Van Hoof die met een heerlijke knal opnieuw voor de voorsprong zorgde.
Op 2 minuten van het einde was het nog steeds 4-3 in het voordeel van de thuisploeg. Maar ook nu konden de bezoekers de achterstand ongedaan maken. Daarna schakelde blauw en wit over op de vliegende keeper. Het kreeg in de laatste halve minuut een uitstekend kans om de wedstrijd te winnen. Het lukte echter niet om af te werken. De Limburgers onderschepte de bal en hij verdween aan de overkant in het lege doel.
Het was een wedstrijd zoals we er dit seizoen veel hebben gezien. Een wedstrijd van net niet.
Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft Krijnen Malle een achterstand van 8 punten op de plaats die recht geeft op een langer verblijf in de hoogste afdeling. Woensdag spelen we een inhaalwedstrijd van de laatste kans, thuis tegen Futsal Team Charleroi!
Onze beloften verloren van ZVK Eisden-Dorp met 2-3.