SPORT VLAANDEREN HERENTALS Vorselaarsebaan 60 2200 Herentals
29/09/2023
21:30
Real Elmos Herentals – Krijnen Malle 9-4
Na iets meer dan 6 minuten keek Krijnen Malle al tegen een 5-0 tussenstand achterstand aan. De Kerf en Elias konden in de eerste helft nog scoren. Ook de thuisploeg kon de netten nog tweemaal laten trillen. We gingen rusten met een veelzeggende 7-2 tussenstand.
In de tweede helft kregen we een heel ander spelbeeld. De bezoekers domineerden, kwamen terug tot 7-4 en hadden tal van grote kansen om de achterstand nog verder te verkleinen. Toen, tegen de gang van het spel in, de 8-4 volgde was de wedstrijd helemaal gespeeld.
Onze beloften verloren met 2-1.
Volgende week is er geen competitiewedstrijd. Op 13 oktober trekken we naar La Squadra Moeskroen.
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en de tekst 'SPORT. Krijnen Krijnen Krijnen'