Krijnen Malle 5
5 Eisden Dorp

Over de match

Mintjens Arena
16/02/2024
22:15
Krijnen Malle – ZVK Eisden-Dorp 5-5
Na amper 5 seconden was Krijnen Malle al op achtervolgen aangewezen. Niet veel later trok Nesen zijn motor opgang, liep alles en iedereen voorbij en scoorde de gelijkmaker. Daarna was Krijnen Malle heer en meester en speelde het een vijftal prima kansen bij elkaar. Het vergat zich echter te belonen. Met nog 9 minuten op de klok stonden de bezoekers op 5 fouten. De 6de fout kwam er echter niet.
3 minuten voor de rust moest een werkloze Vandecaetsbeek zich voor een tweede keer omdraaien. Amajoud stuurde Krijnen Malle alsnog met een gelijke stand naar de kleedkamer. Dat was vooral voor Krijnen Malle minder dan ze verdienden.
De tweede helft begon zoals de eerste, met een snel doelpunt van de bezoekers. Maar het was opnieuw Nesen en Amajoud die konden tegenscoren voor de thuisploeg.
Beide ploegen gingen vol voor de winst. Het resulteerde in een mooi kijkstuk voor de kijkers van Eleven Sports. ZVK Eisden-Dorp scoorde twee keer en nam opnieuw de leiding. Het was Tiebosch die voor het tiende doelpunt van de avond zorgde. In het slot moest Vandecaetsbeek nog een aantal keren goed tussenkomen. Hij bediende met een uitgemeten trap Smets, die de dwarsligger vond.
Krijnen Malle staat met nog 4 wedstrijden te gaan 5 punten voor op PIBO Belisia, dat wel nog een wedstrijd meer te spelen heeft. Ook ARB Hamme en Squadra Moeskroen, dat respectievelijk 3 en 2 punten meer heeft dan Krijnen Malle, moeten nog vol aan de bak om uit de degradatiestrijd te blijven.