10/11/2023
21:30
ZVK Eisden-Dorp – Krijnen Malle 5-1
Krijnen Malle kon geen beroep doen op Agir en Daali.
De bezoekers begonnen zwak aan de wedstrijd. Na 8 minuten keken ze al tegen een dubbele achterstand aan. 5 minuten voor het einde van de eerste helft liet de thuisploeg vanop 10-meter de kans liggen op een derde doelpunt. Daarna had Krijnen Malle een aantal uitstekende kansen om de achterstand te verkleinen. Ze kregen de neten echter niet aan het trillen. 2-0 bij de rust.
De tweede helft bracht geen beterschap. El Hassani kon nog scoren voor de bezoekers. De thuisploeg vond echter nog 3 keer de weg naar doel. Daarnaast kreeg ter Linden ook nog een rode kaart onder de neus geduwd. Zo verloor een zwak en inspiratieloos Krijnen Malle tegen een veel gretiger ZVK Eisden-Dorp.
Volgende week kijken we thuis FULL Hasselt in de ogen. Supporters op post!
U21 ZVK Eisden-Dorp – U21 Krijnen Malle 1-1
Scoren tegen onze U21 is niet eenvoudig. In de laatste 5 competitiewedstrijden moesten ze slechts 6 doelpunten toestaan. Gisteren verdedigen ze niet alleen goed, ze speelden ook een berg kansen bij elkaar. Het zat echter niet mee in de afwerking. Een wedstrijd die ze verdienden te winnen, eindigde in een gelijkspel.